پنج شنبه‎ها، می‎تواند روزی برای حضور روحانیون در مدارس باشد

پنج شنبه‎ها، می‎تواند روزی برای حضور روحانیون در مدارس باشد

پنج شنبه‎ها، می‎تواند روزی برای حضور روحانیون در مدارس باشد

به گزارش مدل کودک، دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش اظهار داشت: حوزه علمیه با برخورداری از ظرفیت بزرگ و کاملا موثر و توانمند در بخش‎ های پژوهشی و تبلیغی، می‎ تواند بازوی توانمند آموزش و پرورش در تربیت دینی و اعتقادی دانش آموزان باشد.
به گزارش مدل کودک به نقل از ایسنا، حمید نیکزاد دبیر ستاد همکاری‎ها در چهاردهمین هم‎اندیشی همکاری‎های حوزه علمیه و آموزش و پرورش اظهار داشت: بیشتر از هفتصد کمیته همکاری در سرتاسر کشور با محوریت نمایندگان ولی فقیه در استان‎ها و ائمه جمعه شهرستان‎ها و مدیران ارشد آموزش و پرورش و از سویی عضویت مسؤلان و مدیران حوزه‎های علمیه، سازمان‎های تبلیغات اسلامی، ادارات اوقاف و امور خیریه، اتحادیه انجمن‎های اسلامی و…، تشکیل قرارگاه فرهنگی دو نهاد عظیم حوزه و آموزش و پرورش را در سرتاسر کشور رقم زده است.
وی ادامه داد: از جانب مراکز آموزشی و تربیتی رسمی آموزش و پرورش ابتکارات و خلاقیت های ارزشمندی را شاهد می باشیم که امید داریم این شیوه ها و روشهای فنی تعلیم و تربیتی در دولت قوی و مردمی آیت الله رئیسی فرهنگ سازی و نهادینه شود.
دبیر ستاد همکاریهای حوزه و آموزش و پرورش ضمن اشاره به اهتمام وزیر آموزش و پرورش و مدیر حوزه های علمیه در برنامه محور بودن همکاری‎ها خاطرنشان کرد: با تاکید مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت تقویت هر چه بیشتر ارتباط حوزه و آموزش و پرورش، امروز، شاهد ساختارمند شدن ارتباط این دو نهاد با برنامه همکاری ۵ ساله به منظور اجرای بیشتر از ۴۰ طرح در مباحث متعدد تعلیم و تربیتی هستیم و در تدوین این برنامه، تلاش شده است ابعاد مختلف استفاده از ظرفیت های حوزه علمیه و هم نیازهای آموزش و پرورش لحاظ شود.
مشاور وزیر آموزش و پرروش اضافه کرد: حوزه علمیه با برخورداری از ظرفیت بزرگ و کاملا موثر و توانمند در بخش‎های پژوهشی و تبلیغی، می‎تواند بازوی توانمند آموزش و پرورش در تربیت دینی و اعتقادی دانش آموزان باشد.
حجت الاسلام نیکزاد اظهارکرد: آنچه امروز برای ما اولویت دارد، چینش این ظرفیت‎ها در کنار هم به منظور تهیه یک نقشه راه در آموزش و پرورش است تا با حفظ استقلال نهاد آموزش و پرورش، پاسخگوی نیازهای آن در ابعاد تربیتی و دینی باشد. محور همه فعالیت‎های آموزش و پرورش، تربیت دینی دانش آموزان است و تحقق کامل این مورد مستلزم حضور روحانیت معزز بعنوان یکی از ارکان تاثیر گذار در مدرسه است.
دبیرستاد همکاری‎های حوزه و آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: تبادل فکر با صاحب نظران حوزوی، تولید محتوا و تعامل روحانیون با منابع آموزشی، ساماندهی و حضور بیشتر طلاب جوان در جمع دانش آموزان، تربیت نیروی انسانی و راه اندازی مدارس علوم و معارف اسلامی، بعضی از عرصه‎های برنامه ۵ ساله ستاد همکاری‎های حوزه علمیه و آموزش و پرورش است.
مشاور وزیر آموزش و پرورش ضمن اشاره به ماهیت و هدف تشکل‎های دانش آموزی، اظهار داشت: هر یک از تشکل‎های دانش آموزی که در مدارس فعالیت می‎کنند باید از نظر پوشش دهی و فعالیت‎هایی که با حضور دانش آموزان اجرا می‎کنند، مکمل یکدیگر باشند.
وی ادامه داد: ظرفیت دیگر ارتباط با دانشگاه فرهنگیان است که در دور جدید همکاری‎های حوزه علمیه و آموزش و پرورش افزایش پیدا می‎کند، همینطور دفتر نهاد مقام معظم رهبری باید در دانشگاه فعال شود.
وی ضمن اشاره به برنامه حبل المتین بعنوان یکی از برنامه‎ها، که فرهنگیان راغب به علوم حوزوی را دعوت به آموزش و همکاری می‎کند، اضافه کرد: طرح نامه، نوشته شده است تا با در نظر گرفتن مشوق‎ها و بر مبنای نیازهای آموزش و پرورش به اجرا برسد.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش وپرورش، حجت الاسلام نیکزاد برنامه دوم را پنج شنبه‎های بدون کتاب عنوان نمود و اظهار داشت: پنج شنبه‎های بدون کتاب اختیاری بوده و با همکاری مدیر مدرسه می‎تواند روزی برای حضور روحانیون و طلاب در مدارس باشد.
مشاور وزیر آموزش و پرورش به برنامه‎های طرح امین، تاسیس مدارس وابسته به حوزه علمیه، ساماندهی طلاب در آموزش و پرورش هم اشاره نمود و اظهار داشت: کنشگری نظام‎مند حوزه علمیه و آموزش و پرورش احتیاج به قانون‎گذاری دارد و لازمه آن همفکری و وحدت است.

منبع:

مدل کودک

تولید, جامعه, خانواده, کودک, مد و فشن

No description. Please update your profile.

~~||~~Comments Are Closed~~||~~